09 jan 2023 - WE WANT YOU ........KOM ERBIJ EN ZING MET ONS MEE

Locatie: PKN-kerk aan de Driestweg
Plaats: Nunspeet

Omschrijving:

WE WANT YOU!!! Om samen verder te bouwen aan ons mooie mannenkoor hebben we ook jou nodig. Kerels die van muziek houden en van gezelligheid houden.

Het Nunspeets Mannenkoor is na de vreselijke Coronatijd, opnieuw de weg naar een mooie toekomst ingeslagen. Met veel nieuwe energie en een schitterend humeur bouwen we aan onze toekomst. Want toekomst, dat hebben we zeker.

Samen met onze dirigent Fred de Vries sleutelen we elke maandagavond aan de kwaliteit van ons brede zangrepertoire. Gedragen kerkmuziek, goed in het gehoor liggende popnummers van oa Paul McCartney, Simon and Garfunkel, Engelse volksliedjes of negro-spirituals. We werken hard maar hebben tegelijkertijd ruimte voor een goede grap en grol.

Koffie op tijd en een borrel na afloop. Daar wil je gewoon bij horen. En, hoezo, ik kan niet zingen? De eerste kerel die niet kan zingen moet nog geboren worden.

Als koor neem je elkaar mee en leer je het onder de bezielende leiding van Fred, van en met elkaar. Dat maakt het juist leuk.

Dus, niet wachten en op maandag 9 januari as, gvewoon binnenwippen. Zoals gezegd: Koffie klaar!!

vorige volgende