Kom zingen bij het Nunspeets mannenkoor

02-mei-2019

KOM ZINGEN BIJ HET NUNSPEETS MANNENKOOR

Het Nunspeets Mannenkoor is een begrip in Nunspeet. Al meer dan 70 jaar is dit algemeen mannenkoor te beluisteren op diverse concerten en andere optredens. En de mannen doen dat -onder leiding van dirigent Henk van de Wetering- ook nu nog met veel plezier. Maar in een koor dat steeds langer bestaat, stijgt ook de leeftijd van de leden mee en moeten soms leden stoppen. Graag ziet het bestuur nieuwe aanwas met mannen die graag zingen en dat hopelijk nog heel veel jaartjes kunnen blijven doen.

Het repertoire is breed omvattend met geestelijke, klassieke-, populaire en eigentijdse muziek. Zingen is een ontspannen bezigheid en is een mooie gelegenheid om samen iets moois te produceren. Dat is fijn om te doen als ontspanning als je dagelijks druk bent met werken, maar ook als je net met pensioen bent en een mooie invulling zoekt in de avonduren. Je maakt dan weer nieuwe contacten en het is nog gezellig ook. De kneepjes van de zangkunst worden wel tijdens de repetities aangebracht.

Wier er al wel eens aan gedacht heeft wordt van harte uitgenodigd om nu die stap te zetten. Het mannenkoor is zich aan het voorbereiden op de het marktconcert op 1 juni, dus is aansluiten nu een goed moment.

Wie belangstelling heeft is van harte welkom op de maandagavond om eens te komen luisteren. De repetities worden gehouden in een zaal van de Driestwegkerk en beginnen om 20.00 uur.